Over ons

Ünlü Meubelen

Ünlü Meubelen heeft meer dan 3000 m2 aan interieur en wooninspiratie hiermee behoren we tot één van de grootste meubelwinkels in Limburg. We bieden een ruim gamma meubelen van klassiek tot modern.  Verder hebben we zowel nationale als internationale meubelmerken in huis.

Onze pijlers

Kwaliteit

Een geoefend oog herkent kwaliteit. Daarom kopen we een groot deel van onze meubelen zelf aan op beurzen en bij producenten in het binnen- en buitenland. Tijdens onze zoektocht naar nieuwe meubelen die zorgvuldig worden geselecteerd streven we de beste prijs- en kwaliteitsverhouding na. Onze meubelen kunnen dus de tand des tijd doorstaan. Bovendien geven we garanties op slijtage en kleurvastheid van alle meubelen in ons gamma.

Tevens geven wij u eerlijke vaste prijzen zonder prijsopslag en correcte afspraken.

Levering

De leveringen en montage van de gekochte meubelen worden door vakbekwame mensen met veel liefde voor hun werk uitgevoerd. We proberen hierin ook milieubewust te zijn en nemen het verpakkingsmateriaal mee terug.

Service

Omdat we een groot deel van de herstellingen zelf kunnen uitvoeren, moet de klant de meubelen maar voor een korte periode missen. Voor complexe herstellingen werken we ook samen met externe experts.